Bellvue Hill

Bellvue Hill

Embrace’s luxury and function for a busy family home.

Project Goal
Client
Technologies Involved
Project Goal

The house is designed to celebrate the city view from both the living and main bedroom spaces with a magnificent ensuite that enjoys the best that the city lights have to offer. It’s central core contains the kitchen, dining and living which all flow to the outdoor spaces, including the pool, garden and BBQ/eating area. The home has been cleverly designed and exquisitely detailed which is a reflection of the owners design flair, attention to detail and commitment to understanding every aspect of what is going into the home.

Client

Gavin and Rochelle Solsky

Technologies Involved

The home was constructed from brick and concrete with tried and proven construction methods but utilising modern window, insulation and acrylic rendering systems.

Menu